Tuncay Akça Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti « World Turk

20 Eylül 2024 - 10:38

Tuncay Akça Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti

Son Güncelleme :

03 Ekim 2022 - 12:29

84 views

Tuncay Akça Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti

Hababam Sınıfı’nın ‘Bacaksız’ı Tuncay Akça, Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Hababam Sınıfı’nın ‘Bacaksız’ı Tuncay Akça, Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerini   ziyaret etti. Ziyarete Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek üyeleri yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Sanatçı Tuncay Akça “Bir Gülücük Hikâyesi” adlı kitabı Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine hediye etti. Dernek üyeleri Hababam Sınıfı’nın ‘Bacaksız’ı Tuncay Akça ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Gazi  Adnan Kaya Hababam Sınıfı’nın ‘Bacaksız’ı Tuncay Akça’yı Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinde ağırlamaktan memnun olduğunu ifade etti ve sanatçıya Türk Bayrağı hediye etti.

Sanatçı Tuncay Akça ise Şehit Aileleri ve Gaziler ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Gazi  Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.