MANİSA’DA BİR İLK . MANİSA’YA BAYANLARDA AVRUPA DERECESİ GELDİ « World Turk

20 Eylül 2024 - 05:40

MANİSA’DA BİR İLK . MANİSA’YA BAYANLARDA AVRUPA DERECESİ GELDİ

MANİSA’DA BİR İLK . MANİSA’YA BAYANLARDA AVRUPA DERECESİ GELDİ
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2022 - 23:32

188 views

MANİSA’DA BİR İLK . MANİSA’YA BAYANLARDA AVRUPA DERECESİ GELDİ

Boks branşında Manisa’da bir ilk. İlk defa Manisa’ya bayanlarda  Avrupa derecesi geldi.  Üst Minikler Milli Takımı 10-21 Ağustos 2022 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen  Üst Minik  Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında Aslan Spor Kulübü sporcusu Manisalı Eylem Ece Ünlü 36kg’da  Avrupa Şampiyonasında 3. oldu ve Bronz Madalyayı Manisa’ya getirmeyi başardı.

Boks  sporcusu  Eylem Ece Ünlü  derece ile Manisa’ya döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür etti,   Ünlü “öncelikle bir ay kampımız oldu. Sonrasında Avrupa maçlarına katıldım  3. oldum. İnşallah seneye şampiyon olmayı hedefliyorum. Geçen yıldan bu güne kadar  başarımızın üstüne bir şeyler koyduk. Bu sene daha başarılı olduk. İnşallah böyle devam edeceğiz. Şimdi bir kategori  atladım. Yıldızlar kategorisindeyim. Seneye yıldızlar kategorisinde İnşaallah şampiyon olacağım. İlk bu spora başladığımda bu kadar başarı elde edeceğimi düşünmüyordum. Şimdi başarıyı elde ettim devamını getirmeyi düşünüyorum ve sporu tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum”  dedi.

Boks antrenörü Yahya Aslan ise “Çalışma süreci kısa bir sürede değil uzun vadede gelen bir başarı. Geçen sene  Eylem Ece Ünlü  Türkiye 2. olmuştu. Bu senede daha çok çalışarak üzerine koyarak Türkiye şampiyonu oldu. Avrupa Şampiyonası ülkemizde Erzurum ilinde yapıldı. 4 haftalık bir kamp süreci sonunda Avrupa şampiyonası müsabakaları başladı. Buradan da 3. olarak Manisa’ya döndü. Allah nasip ederse  yine ayni şekilde üstüne koyarak çalışarak daha büyük başarılar elde etmek için çalışacağız. Boks branşında Manisa’da bir ilk. İlk defa Manisa’ya bayanlarda  Avrupa derecesi geliyor. Bu bizim için gurur verici” ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/worldturk/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19