3-4 Eylül 2022 Tarihlerinde Afyonkarahisar’da Düzenlenecek Olan Motokros Akreditasyonları TSYD tarafından yapılacak. « World Turk

20 Eylül 2024 - 06:02

3-4 Eylül 2022 Tarihlerinde Afyonkarahisar’da Düzenlenecek Olan Motokros Akreditasyonları TSYD tarafından yapılacak.

Son Güncelleme :

21 Ağustos 2022 - 12:18

88 views

3-4 Eylül 2022 Tarihlerinde Afyonkarahisar’da Düzenlenecek Olan Motokros Akreditasyonları TSYD tarafından yapılacak.

3-4 Eylül 2022 tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası MXGP Türkiye akreditasyonlarının Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından yapılacağı bildirildi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey “Şampiyonayı takip etmek isteyen basın mensubu arkadaşlarımızın, gerekli evrakları hazırladıktan sonra tsyd@turkeymxgp.com adresine başvuruda bulunmalarını gerekiyor” dedi.

TSYD İl Temsilcisi Güzbey yaptığı açıklamada, “Başvuruda bulunan basın mensubu arkadaşlarımızın akreditasyon formları TSYD ve Uluslararası Organizasyon Komitesi tarafından değerlendirdikten sonra, akredite işlemleri tamamlanacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal ve uluslararası tüm organizasyonlarda meslektaşlarımızı Afyonkarahisar’da en iyi şekilde ağırlayacağız” ifadelerine yer verdi.

 Akreditasyon için son başvuru tarihinin 25 Ağustos 2022 olduğu bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.