AFSÜ Rektörü Nurullah Okumuş basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. « World Turk

20 Eylül 2024 - 00:24

AFSÜ Rektörü Nurullah Okumuş basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Son Güncelleme :

04 Ağustos 2022 - 14:31

191 views

AFSÜ Rektörü Nurullah Okumuş basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Sağlık çalışanlarına yapılan şiddet ve tehdit konusuna da uzun uzun değinen Okumuş basını ve halkı duyarlı olmaya davet etti.

AFSÜ Rektörü Nurullah Okumuş basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Rektör Okumuş tarafından düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında Rektör yardımcısı,
hastane başhekimi yanı sıra diş hekimliği fakültesi dekanı ve akademisyenlerde yer aldı.
Basın ve sosyal medyaya yansıyan haberlerin asılsız olduğunu söyledi 

Hemotoloji bölüm doktorunun yasadığı durumla ilgili yaşanan olayın gerçekliğin dışında basına ve sosyal medyaya yansıdığını söyleyen Okumuş üniversite yönetiminin doktora mobbing uygulandığı yönündeki haberlerin tamamen asılsız olduğunu ve bu çıkan haberlerin kendilerini oldukça üzdüğüne değindi. Rektör Okumuş
doktorun hastanede kalması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini, işin sonunda doktorun kararlı duruşuna ve istifasına da saygı duyduklarını dile getirdi.

Basın mensuplarının sorularına da cevap veren Rektörü Okumuş yeni hemotoloji doktoru gelecek mi sorusuna ‘iki doktorla görüşmenin yapıyoruz ve süreci takip ediyoruz’ dedi.

Eşiyle sohbetini anlattı

Görev süresinin yavaş yavaş sonuna geldiğine değinen Okumuş eşi ile olan sohbetinden bahsetti. Eşime ‘ Afyon’dan gidersek üzülür müsün diye sordum. Evet üzülürüm buraya alışmıştım’ yanıtını aldığını söylerken cümlelerine ‘göreve devam ederiz yada etmeyiz bende bir afyonlu sayılırım hakkımızda hayırlısı olsun’ dedi.
Görevde kaldığı süre boyunca basında gelen eleştirilerinde kendileri için yol haritası olduğunu ve bu eleştirilerle çok fazla olumsuzluğun giderildiğini söyledi.
Rektörlüğü boyunca gerçekleştirdiği icraatları anlattığı bir kitapçığı da basın mensuplarına ayrı ayrı taktim eden Okumuş basın mensuplarından gelen soruları da içtenlikle cevapladı.

Basını ve halkı duyarlı olmaya davet ediyorum

Sağlık çalışanlarına yapılan şiddet ve tehdit konusuna da uzun uzun değinen Okumuş basını ve halkı duyarlı olmaya davet etti.
Okumuş ‘hatalar olabilir aksilikler olabilir bunun yolu her zaman hukuk kanalları olmalıdır” diyerek konunun altını çizdi.

Çalıştıkları süre boyunca yerel basınla temas halinde bulundukları basın mensuplarına katkı ve emekleri için ayrıca teşekkür ederek programı sonlandırdı.

Basına ve basın kuruluşlarınin her zaman yanında olacaklarını ifade eden rektör okumuş sizlerle birlikte çalışmakta mutlu olduğumu belirtmek istiyorum dedi.

Habere ifade bırak ! 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.