Mehmet Fatih Özdemir erkekliğe ilk adımını attı. « World Turk

22 Eylül 2024 - 04:23

Mehmet Fatih Özdemir erkekliğe ilk adımını attı.

Son Güncelleme :

03 Temmuz 2022 - 20:13

316 views

Mehmet Fatih Özdemir erkekliğe ilk adımını attı.

Sümeyra ve Özcan Özdemir’in biricik oğulları Mehmet Fatih Özdemir düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı. Özdemir ailesini sevenleri yalnız bırakmadı.

Yunusemre Kaymakamlığı’nda görevli Özcan Özdemir’in oğlu Mehmet Fatih Özdemir için özel bir işletmede sünnet töreni düzenlendi. Törene Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, Yunusemre İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Kuzu, Yunusemre Belediye Spor Kulübü Başkanı Arif Alkan, Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil KIRLI, Yunusemre İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Güleç, Yunusemre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Çukurova,Yunusemre İlçe Nüfus Müdürü Nurcan Güner, Yunusemre Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Zeynep Delen, STK temsilcileri, dernek başkanları, kurum çalışanları, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara kısa bir konuşma yaparak Özdemir ailesini tebrik etti. Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök tarafından dua edildiği tören mehteran, halk oyunları, semazen ve çeşitli gösteriler ile sona erdi.

Özcan Özdemir yaptığı açıklamada davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Özdemir ” Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Allah tüm anne ve babalara bu mutlu günü ve büyük mürüvvetini göstermeyi nasip etsin. Organizasyonda bizlere destek olan tüm eş, dost ve arkadaşlarıma ve de organizasyonun düzenlendiği işletmeye çalışmalarındaki gayret ve titizliklerinden dolayı da teşekkür ederim” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.