AHMET AKIN GÖREVİNE BAŞLADI « World Turk

20 Eylül 2024 - 05:44

AHMET AKIN GÖREVİNE BAŞLADI

Son Güncelleme :

03 Nisan 2024 - 21:54

25 views

AHMET AKIN GÖREVİNE BAŞLADI

CHP’den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, mazbatasını alarak görevine başladı.
CHP’den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın mazbatasını aldı. Balıkesir Öğretmenevi’nde düzenlenen törende mazbatasını alan Akın, yaptığı konuşmada, belediyeyi yönetirken iddialı, adaletli ve herkese eşit olacaklarını, kimseyi kırmadan, ötekileştirmeden görev yapacaklarını ifade etti.

Akın, “Balıkesir’de kurduğumuz ve ısrarla söylediğimiz Kuvayımilliye ittifakına gönül veren AK Parti’li, MHP’li, İYİ Partili, Saadet Partili, DEVA Partili ve Gelecek Partili kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Şimdi gece gündüz demeden arı gibi çalışma zamanı olduğunu dile getiren Akın, “Makamda oturup tebrikleri kabul eden bir belediye başkanı değil, ilçelerde, köylerde, mahallelerde, emekçilerle, çalışanlarla, memurlarla, iş dünyamızla birlikte olan, çalışkan bir belediye başkanıolacağım.” ifadesini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.