EİB’DE MALİ GENEL KURULU TOPLANTISI « World Turk

20 Eylül 2024 - 04:29

EİB’DE MALİ GENEL KURULU TOPLANTISI

Son Güncelleme :

03 Nisan 2024 - 4:06

56 views

EİB’DE MALİ GENEL KURULU TOPLANTISI

HABER/ DENİZ DOĞAN

Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği ve Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Ege İhracatçıları Birliği toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda 2023 ve 2024 yılı mali tablosu oy birliği ile kabul edildi. Aynı zamanda 2023 yılı denetim ve yönetim kurulu oy birliğiyle ibra edildi.
Gerçekleşen Toplantıda söz alan EİB Yönetim Kurulu Başkanı Jak Eskinazi,ihracat artışlarını paylaştı.

Eskinazi, “ Ticaret Bakanlığı desteğiyle sürdürülebilirlik URGE Projesi’ni yürütmeye devam ettiklerini belirterek hayata geçirmeyi planladıkları yeni URGE projesi hakkında şunları söyledi “Sürdürülebilirlik URGE projemiz ile, enerji verimliliği danışmanlığını 6 firma ile gerçekleştirdik. ISO 14064 Kurumsal Karbon Ayak İzi Yönetimi Danışmanlığını 9 firma ile gerçekleştirdik. ISO 14001 Çevre Yönetimi Danışmanlığını 5 firma ile gerçekleştirdik. Danışmanlık hizmeti olan LCA- Ürün Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi Danışmanlığı hizmetini ise 8 firmanın katılımıyla ve 7 ay sürecek şekilde 2 Ekim 2023 tarihinde başlattık. 3 Mayıs 2024 tarihinde de tamamlamayı planlıyoruz. Ayrıca, Yeni bir URGE projesine başlamayı planlıyoruz. Bunu da ilk olarak buradan duyurmak istedik. Demirci Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Halı firmalarımıza yönelik bir URGE projesine başlayacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.