HÜSEYİN VEFA ÜLGÜR SEVGİSİ MEYDANLARA SIĞMADI « World Turk

20 Eylül 2024 - 23:32

HÜSEYİN VEFA ÜLGÜR SEVGİSİ MEYDANLARA SIĞMADI

Son Güncelleme :

30 Mart 2024 - 6:10

205 views

HÜSEYİN VEFA ÜLGÜR  SEVGİSİ  MEYDANLARA SIĞMADI

ÜLGÜR: BENİM PARTİM YOK, BENİM ARKAMDA MİLLETİM VAR”

HABER/ DENİZ DOĞAN

Selçuk’un Bağımsız Belediye Başka Adayı Hüseyin Vefa Ülgür tarihi bir mitinge imza attı.
İlçe meydanında toplanan binlerce kişi hep bir ağızdan, “Yanındayız başkan” sloganları attı.


İstasyon Meydanında gerçekleşen halk buluşmasında kendisini destekleyen kalabalığı görünce duygusal anlar yaşayan Selçuk Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Hüseyin Vefa Ülgür mevcut belediye başkanı ve bir öncek belediye başkanına sert sözlerle yüklenerek ‘bu Selçuk’a ne yaptınız’ diye sordu.
Kendisini desteklemeye gelen partili partisiz tüm seçmenlerin alkış ve destek tezahüratlarıyla konuşması kesilen Ülgür ‘ün 1 Nisan’dan itibaren çok çalışacaklarına dikkat çekti.
Benim partim yok diyen Ülgür arkasında sadece milletin olduğunu dikkat çekerek çok güzel işlere imza atacaklarını söyledi..

Konuşmasında mahalleye dönüşen köylerin sorunlarını dı da ele alan Ülgür “Söz veriyorum İki ayda tüm sorunları çözeceğiz” mesajı verdi.

Kent merkezi ile Pamucak’ta kadın ve çocukların rahatça yürüyebileceği yürüyüş ve bisiklet yollarının yapılacağını detaylarıyla anlattı.

Ülgür’e belediye işçilerininde destek vermesi dikkatleerden kaçmazken ,seçildiği taktirde belediye çalışanlarına da iki asgari ücrete çıkaracağını tek şartının ise en az beş saat ve çok çalışmaları gerektiğini kendisinde dahil çok çalışacaklarını belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.