ŞEFFAF YÖNETİMLE HUZUR GETİRECEĞİM « World Turk

20 Eylül 2024 - 00:38

ŞEFFAF YÖNETİMLE HUZUR GETİRECEĞİM

Son Güncelleme :

29 Mart 2024 - 14:38

30 views
ŞEFFAF YÖNETİMLE HUZUR GETİRECEĞİM

Aktif ve sosyal Muhtarlık dönemi başlayacak…

Haber: Hüseyin ZORKUN /
İskenderun Hürriyet Mahallesi muhtar adayı Sevgi Yalçın, göreve geldiği takdirde şeffaf bir yönetim sergileyeceğini ifade ederek, mahalleye huzur getireceğini söyledi.
31 Mart mahalli idareler yerel seçimlerine çok az bir zaman kalan şu günlerde çalışmalarına ara vermeden devam eden Sevgi Yalçın, mahalleyi adım adım gezerek ev ve işyerlerini ziyaret ediyor, projelerini anlatıyor.
Hürriyet Mahallesi’ne hak ettiği değeri vereceğini ve mahalle sakinlerine hizmet edebilmek için tüm gücüyle çalışacağını ifade eden Yalçın, “Güler yüzümüz, tatlı dilimiz ve merhametimiz insanlık vazifemiz. Bizler Hürriyet Mahallesi’ne hizmet etmeye, hak ettiği değeri göstermeye geliyoruz. Her sokakta, her köşe başında, muhtarlık binasında ve evlerinizde iç içe olmaya, her derdinize ve her sevincinize ortak olmaya; Hürriyet Mahallesi’nde AKTİF ve SOSYAL MUHTARLIK dönemini başlatmaya geliyoruz” dedi.
Gittiği her ev ve işyerinde sevgi ve ilgi ile karşılanan muhtar adayı Yalçın, “Kıymetli komşularıma, verdikleri güç ve motivasyon için çok teşekkür ederim. Bu mahalleyi sizler ile birlikte el ele vererek yöneteceğiz” dedi.
Ayrım yapmadan tüm mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu dile getiren Sevgi Yalçın, özellikle yaşlılara, engellilere ve gençlere yönelik çalışmalar yapacağını ve her daim onların yanında olacağını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.