İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDÜL TÖRENİ « World Turk

21 Eylül 2024 - 05:03

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDÜL TÖRENİ

Son Güncelleme :

28 Mart 2024 - 23:01

28 views

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDÜL TÖRENİ

İzmir Demokrasi Üniversitesinde Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği doğrultusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda 2023 yılı için İzmir Demokrasi Üniversitesi bünyesinde akademik faaliyetleriyle akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimize Teşekkür Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.
Tören, Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in teşvik alan akademisyenleri tebrik ederek, akademik personelimizin yaklaşık %50’sinin akademik teşvik alma başarısına ulaştığını, sonraki yıllarda da bu başarılarının devamını dilediği konuşması ile başladı. Konuşmayı takiben, Rektör Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimize teşekkür belgelerini takdim etti. Tören, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.