MAHALLE SAKİNLERİNİN GÖNLÜNE TAHT KURDU… « World Turk

21 Eylül 2024 - 16:31

MAHALLE SAKİNLERİNİN GÖNLÜNE TAHT KURDU…

Son Güncelleme :

26 Mart 2024 - 14:15

47 views

MAHALLE SAKİNLERİNİN GÖNLÜNE TAHT KURDU…

Semerci: Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır…

Haber: Hüseyin ZORKUN /
Orhanlı Mahallesi Muhtar Adayı Serap Semerci, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında mahallede ev ziyaretlerine devam eden Serap Semerci, gittiği her evde büyük bir sevgi gösterisi ve ilgi ile karşılanıyor.
Mahallede adeta bir muhtar gibi çalışan, çocuk – genç ve yaşlı herkesin istek ve sorunlarına karşı duyarlı olarak çözüm üreten Serap Semerci, yaptığı özverili işler ile herkesin gönlünde taht kurdu.
Mahallenin sorunlarını yakından bilen ve sorunların giderilmesi için canla başla çalışan Serap Semerci, muhtar olmadığı halde mahallede adeta bir muhtar gibi seviliyor ve yaptığı çalışmalar takdir ediliyor.
Azaları ile ev ziyaretlerine devam eden Serap Semerci, yaşanabilir bir Orhanlı Mahallesi oluşturmak için gerçekleştireceği projelerini anlatıyor ve destek istiyor.
Bugüne kadar bir muhtar olmadığı halde, asıl yetkili kişilerin yapamadığı işler için koşturan ve başarılı çalışmalara imza atan Serap Semerci, “Mahallemi ve insanlarını seviyorum. Bugüne kadar gönüllü olarak yaptıklarım, muhtar olarak seçildikten sonra yapacaklarımın teminatıdır. Herkesi dinleyen, sorunları çözmek için çalışan, bahane değil hizmet üreten ve ulaşılabilir bir muhtar olacağım. Beni evlerinde ailelerinden biri gibi misafir eden tüm mahalle halkıma teşekkür ediyorum. Bu mahalleyi birlikte yöneteceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.