BURSA’DA DUALARLA GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI « World Turk

20 Eylül 2024 - 05:39

BURSA’DA DUALARLA GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI

Son Güncelleme :

23 Mart 2024 - 18:17

38 views
BURSA’DA DUALARLA GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI

HABER  VE FOTO:EBRU KOÇAK

Hayrat Vakfı tarafından düzenlenen Emir Buhari Külliyesi Emir Sultan Gençlik ve Kültür Merkezi temel atma töreni gerçekleşti.

Düzenlenen temel atmaya AK Parti Bursa Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katılım sağladı.Kuranı kerim tilaveti ile başlayan törenin açılış konuşmasını Hayrat Vakfı İl Temsilcisi Muhammed Bostan yaptı.Yıldırım Belediye Başkanı açılış töreninde yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi”Bursa Vakıf şehri diyerek cümlesine başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa ve Osmangazi’de çalışmalarımızı yaparken vakıf kültürü ile bağlantılar yapıyoruz dedi. OsmangaziBelediyesi Başkanı Mustafa Dündar’da kürsüde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı’ Dündar”Bursa Vakıf şehri diyerek cümlesine başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa ve Osmangazi’de çalışmalarımızı yaparken vakıf kültürü ile bağlantılar yapıyoruz dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’da söz alarak kürsüye geldi Aktaş Konuşmasında şunları söyledi”Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehrimizin çocuklarına yatırım yapmalıyız diyerek, Bir Çin Atasözünden de örnek vererek projenin önemine değindi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.