HAKAN FİDAN MUDANYA’DA LANSMANA KATILDI « World Turk

20 Eylül 2024 - 13:38

HAKAN FİDAN MUDANYA’DA LANSMANA KATILDI

Son Güncelleme :

18 Mart 2024 - 4:42

40 views
HAKAN FİDAN MUDANYA’DA LANSMANA KATILDI

HABER: DOĞAN ERTAN

Cumhur İttifakının Bursa Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer Montelia Otel’de düzenlenen proje ve lansman  toplantısı  düzenledi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Eski Sanayi ve Teknooji  Bakanı Mustafa Varankın’da katıldığı toplantıya yoğun katılım oldu.STK lar ve partilierinde katıldığı toplantıya Bursa basınında yoğun ilgisi oldu.Bakan Fidan Salona girdiğinde partililerin çoşkulu tezaruhatlarıyla karşılaştı.Fidan salonu dolduran parti teşkilatı üyelerini ve Vatandaşları selamladı.Toplantıya Bursa AK  Parti İl Başkanı Davut Gürkan ,Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,Bursa bir önceki dönem Belediye Başkanı Recep Altepe ile muhtarlar ve milletvekilleride katıldı.Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer salonda bulunanlara Projeleriyle ilgili kıs abir sunum yaptı.Diçerin sunumundan satırbaşları şöyle:Güçlü şehir, şehrinde hiçbir kriz veya riske maruz kalmayan değil; her ne sebeple olursa olsun beklenmedilk biçimde ortaya çıkan durumlar karşısında hazırlıklı olan ve rasyonel çözümler üretebilen şehirdir. Yönetim şeklimiz ve yönetim binamızla kolay ulaşılabilir, güvenli, kaliteli ve hızlı çözümler üreten projelerimizi hazrlarken Mudanyalı komşularımızın istek ve talepleri doğrultusunda “Birlikte Yönetim, Birlikte Yönetelim” mottosuyla yola çıkan bir belediyecilik anlayışıyla Mudanyamızı daha ileri bir noktaya taşıyacağız, 2 sene içerisinde belediye binamızı bitireceğiz.

HÜKÜMET KONAĞI

Depreme ve afete karşı hazırlıkla hemen bu anlamdaki çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Mevcut belediyenin ruhsat vermemesi kaynaklı Hükümet Konağı’mız yok. Bunu da 2 sene içerisinde hayata geçireceğiz.

ÇEVRE YOLUNU GENİŞLETECEĞİZ 

Mudanya’nın tek ulaşım güzergahı var. Çevre yolumuzu hükümetimizin desteğiyle genişleterek Mudanya halkımıza kolaylık sağlayacağız. Trafikle alakalı rahatlamış olacaklar.

MUDANYASPOR’A MÜJDE

Mudanya‘da Mudanyaspor var. Hiçbir tesisi yok. Gençlik ve Spor Bakanı‘mız sözünü verdi, 3 sene içerisinde Yaşayan Stadyum adı altında inşa edip açacağız. Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Bursa Milletvekili Mustafa Varankın konuşmasından kısa özet şöyle:

“GÖKHAN DİNÇER SİZİN YANINIZDAN HİÇ AYRILMAYACAK”

Bursa Milletvekili Mustafa Varank, “Bir belediye başkanının proje tanıtım toplantısı nasıl olur, onun en güzel örneklerinden birini izledik. Bu devlete hizmetleriyle yakinen tanıdığımız, mesai arkadaşlığı yaptığımız için biliyorum. Dışişleri Bakanımıza hoş geldiniz diyorum. Bakanımız alelade bir toplantı için gelmedi. Gökhan Dinçer kardeşimiz sayesinde geldi.  Allah’ın izniyle, siz değerli arkadaşlarımız ona destek verirse, güç ve kabiliyetlerini Mudanya’nın gelişmesi için kullanacak. Onun bu dinamiğiyle Mudanya çok farklı olacak. Bizim belediye anlayışımız hizmet siyasetine dayanıyor. Hangi sözü verdiysek hangilerini yerine getirdik, yavaş kaldık bunları bütün içtenlikle kamu oyuyla paylaşıyoruz. Belediyecilik dediğiniz şehrinize hizmet etmek demektir. Bize rakip olduğunu iddia edenlerin böyle anlayışı olmadı. Onlar sadece algı yönetmeye talip oldular. Telefon ettiğinizde karşınıza çıkan bir belediye başkanı yoktu fakat Gökhan Dinçer bunu yapar. Hükümetteki bütün arkadaşlarımız bu işin takipçisi olacak. Gökhan Dinçer öyle bir belediye başkanı olacak ki hiç sizin yanınızdan ayrılmayacak, halk günleri yapacak” açıklamalarıyla Gökhan Dinçer’e destek istedi. Bursa’ya bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Ve Başkan Adayı Gökhan Dinçerin lansman programına katılmak üzere Mudanya’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidanında konuşmasının özeti şöyle:

“GÖKHAN DİNÇER MUDANYA’YA HİZMET AZMİYLE DOLU”

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, herkesi selamlayarak sözlerine başladı. Fidan, “Bugün gerçekten konuşmamın başında şunu ifade etmek istiyorum, demokrasinin ne kadar önemli bir şey olduğuna Gökhan kardeşim sunum yaparken bir kez daha şahit oldum. Kendisi Mudanya’ya hizmet azmiyle dolu, var gücüyle çalışan, kendi projelerini anlatan bir kardeşimiz. Bu ortamda kendisinin dinamizmi ve enerjisi her şeyin ötesinde. İnşallah o verdiği sözlerde duracak, siz de onu seçeceksiniz. Değerli kardeşlerim, bildiğiniz gibi Bursa ziyaretin vesilesiyle sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Mudanya, tarihimiz açısından çok önemli bir yere sahip” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.