Cansuyu’ndan WorldTurk TV ve Afyonhaberturk’e ziyaret. « World Turk

20 Eylül 2024 - 06:35

Cansuyu’ndan WorldTurk TV ve Afyonhaberturk’e ziyaret.

Cansuyu’ndan WorldTurk TV ve Afyonhaberturk’e ziyaret.
Son Güncelleme :

22 Haziran 2022 - 17:32

92 views

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir ve beraberindeki heyet, WorldTurk TV ve Afyonhaberturk’e ziyaret gerçekleştirdi.
Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet Demir Cansuyunun yapmış olduğu çalışmalar ile bilgilere yer verdi.

“Bizler Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, Afyonkarahisar’da düzenli olarak, Aylık 30 aileye ulaşıyoruz.
Yıl bazında ise ortalama 200 aileye ulaşıyoruz.
Türkiye geneli iller arası nüfusa göre, Afrikada açılan su kuyularında, Afyonkarahisar birinci sırada, bu durum bizleri daha şevkle çalışmaya vesile kılıyor.
Yine Dünyada başta, Somali, Gana, Çad, Burkinafaso, Nijer, Fil dişi Sahilleri ve daha ismini sayamadığımız ülkelere yardımlar ulaştırıyoruz.


Türkiye’nin 81 İlinde ve Dünyanın 65 Ülkesinde temsilciliklerimiz var.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Ankara’da 81 il temsilcileri ile birlikte Kurban ile ilgili bir toplantı yapıldı.
Burada netleşen kurban fiyatlarımızla birlikte, kurban çalışmalarına başlayacağız inşallah.
Bizler Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, ayni ve nakdi,yardımların yanı sıra, giyim, gıda, su kuyuları, kurban bağışları, yine Afrika Ülkelerinde okul gibi çok sayıda hizmetler yapıyoruz.
Geçen yıl Kurban Bayramında 7 bin büyük baş hayvanın kesimini ve dağıtımını gerçekleştirdik bu da demektir ki dernek olarak 84 bin aileye kurban hissesi dağıtımını dünya genelinde gerçekleştirdiğimiz anlamına geliyor,

WorldTurk TV ve Afyonhaberturk’e Yaptıkları Çalışmalarında Başarılar dileyen Demir WorldTurk TV ve Afyonhaberturk’e DESTEKLERİNDEN Dolayı Teşekkür etti.

Hatıra fotoğrafının çekiminin Ardından Ziyaret sona erdi.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/worldturk/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/worldturk/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/worldturk/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN