Orta Çağ Sistemi « World Turk

21 Eylül 2024 - 14:48

Orta Çağ Sistemi

Son Güncelleme :

21 Haziran 2022 - 14:33

179 views

Orta Çağ Sistemi

İzban ile Selçuk’tan İzmir merkezi’ne gidebilmek için Tepeköy durağından aktarma yapılması vadandaşların tepkisine yol açıyor. İzmir’de ve Selçuk’ta yaşayan bir çok vatandaş yaşanılan bu sorunun bir an önce çözülmesini bekliyor. Vatandaşlar Selçuk’tan binen kişilerin İzmir’e seyahati neden bu kadar uzun sürdüğünü ve yine İzmir’den dönüşlerin neden Tepeköy diye bir köyde beklenilmesi gerektiğini anlamadıklarını belirtiyor. Özellikle kış aylarında 1.5 saat Tepeköy’den Selçuk’a gitmek için beklemek zorunda kaldıklarını dile getiren vatandaşlar bu Orta Çağ sisteminin çözümlenmesini istiyor.

Bizde bu soruların cevaplarını alabilmek için WORLD TÜRK olarak İzban’da bir yetkiliye ulaşarak bilgi almak istedik. Görevli Selçuk Tepeköy seferlerinin Sabah 14, Akşam 14 olmak üzere toplam sefer sayılarının 28 olduğunu Selçuk Tepeköy Seferlerinin böyle revize edildiğini aktardı. Daha fazla bilgi almak istiyorsanız İzban’ın Medya sorumlusu Özgür Engin’e ulasabilirsiniz cevabını aldık.

İzban’ın Medya Sorumlusu Özgür Engin’i bir çok kez aramamamıza rağmen kendisine ulaşamadık. Aldığımız tek cevap ise ‘böyle revize edildi’ yanıtı oldu. WORLD TÜRK olarak bu sorunun üzerine gideceğimizi vatandaşlarımızın sorununu çözüme ulaştırmaya çalışacağımızı belirtiyoruz.

Haber Deniz Doğan

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.