Efes Selçuk, Barış ve Gizem’in Mutluluklarına Şahit Oldu « World Turk

21 Eylül 2024 - 15:57

Efes Selçuk, Barış ve Gizem’in Mutluluklarına Şahit Oldu

Son Güncelleme :

20 Haziran 2022 - 16:55

145 views

Efes Selçuk, Barış ve Gizem’in Mutluluklarına Şahit Oldu

Efes Selçuk’un yakından tanıdığı Gazeteci ve reklam ajansı sahibi Efes Dost Medya Genel Koordinatörü Barış Gider, Gizem Ünsal ile hayatını birleştirerek görkemli bir düğünle evlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı çiftin nikahını Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel kıydı. Başkan Sengel’in kıydığı nikaha eşi Gökhan Sengel şahitlik yaptı.

Hitit otel restoranda kına gecesi ile başlayan evlilik merasimi Belediye Yazlık düğün salonunda düzenlenen görkemli düğünle sona erdi.
Efes Dost Medya Genel Yayın Yönetmeni Hilmi Gider ve Bergüzar Gider’in oğlu, Gazeteci ve Reklam Ajansı sahibi Barış Gider, ilçenin tanınmış işadamı Ömer Ünsal ve Esma Ünsal’ın kızı Gizem Ünsal ile hayatını birleştirdi. Genç çiftlerin nikahını Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel kıydı. Başkan Sengel, genç çiftlere mutluluklar diledi. Genç çiftlerin Nikah şahidini ise; Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in eşi SENGEL Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sengel, Tepeköy Sürücü Kursu sahibi Gül Güllücelioğlu, Merinos Avrupa Direktörü Muharrem Ağustoslu, Filiz Özyurt ve Nebiha Ünsal gerçekleştirdi.

Oldukça eğlenceli ve görkemli geçen kına ve düğün merasiminde çok sayıda davetli genç çiftin mutluluklarına şahit oldular…

Haber Deniz Doğan

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.