GENÇLER YEŞİLAYFEST’TE BULUŞTU « World Turk

19 Eylül 2024 - 18:50

GENÇLER YEŞİLAYFEST’TE BULUŞTU

Son Güncelleme :

06 Mart 2024 - 10:02

58 views
GENÇLER YEŞİLAYFEST’TE BULUŞTU

HABER:DOĞAN ERTAN

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğünün desteği, Sakarya Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Genç Yeşilay Kulübü ortaklığı ile düzenlenen YeşilayFest, 2-3 Mart 2024 tarihlerinde Yeşilay Sakarya Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti. Gençlerin yoğun katılım gösterdiği festival, bağımlılıklarla mücadele konusundaki farkındalığın artmasına katkı sağladı.

Toplumu ve gençleri olumsuz etkileyen bağımlılıkları önlemek ve toplumun gelişimine sağlık, spor, sanat gibi faaliyetler aracılığıyla destek olmak için düzenlenen YeşilayFest, 2-3 Mart 2024 tarihlerinde Yeşilay Sakarya Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğünün desteği, Sakarya Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Genç Yeşilay Kulübü ortaklığıyla düzenlenen festival, gençlere yeteneklerini sergilemek, fiziksel-zihinsel sağlıklarını güçlendirmek için de olanaklar sundu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalin açılışına, Sakarya Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Yeşilay Genel Müdürü M. Nurullah Atalan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al,  Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Türkay, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fikret Halis, Sakarya Denetimli Serbestlik İl Müdürü Murat Zekeriya Demirbacak, Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ahmet Hamarat ve Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Prof. Dr. Yusuf Genç katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.