KARTAL KENDİ KENDİNİ YAKTI:0-1 « World Turk

20 Eylül 2024 - 00:34

KARTAL KENDİ KENDİNİ YAKTI:0-1

Son Güncelleme :

04 Mart 2024 - 8:45

94 views
KARTAL KENDİ KENDİNİ YAKTI:0-1

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında oynanan dev derbide Beşiktaş’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek haftayı lider kapattı.Trendyol Süper Lig’in 28. haftasındaki derbide Beşiktaş’ı 1-0 yenen Galatasaray, bu kulvardaki yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı.

Tüpraş Stadı’nda yapılan derbinin 2. dakikasında Al-Musrati’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen sarı-kırmızılı ekip, devre arasına da bu skorla önde girdi.

Müsabakada net pozisyon üretmekte zorlanan Galatasaray, rakibinin gol bulmasını izin vermedi ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.

“Cimbom” bu sonuçla ligdeki 24. galibiyetini aldı. Ayrıca 3 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan sarı-kırmızılılar, puanını 75’e yükseltti. Galatasaray, maç eksiğiyle takipçisi Fenerbahçe’ye kaptırdığı liderliği derbi zaferiyle geri aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.