Kadın işçiler ile bir araya geldi « World Turk

20 Eylül 2024 - 10:36

Kadın işçiler ile bir araya geldi

 

Haber : Hüseyin ZORKUN

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Defne Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Özgün, Fabrikada çalışan kadın işçiler ile bir araya gelerek sohbet etti.
Başkan Adayı Özgün, kadınların, işçilerin ve emekçilerin her daim yanında olduklarını vurgulayarak, “Manevi olarak desteklerine en çok ihtiyaç duyduğumuz kadınların gücünü arkamıza aldığımız zaman bir şeyler yapabilme inancımız daha da artıyor.
Kadınlarımızın, işçilerimizin ve emekçilerimizin sonuna kadar yanındayız. Bizi ağırlayan, sofralarına ortak eden bütün emekçilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Özgün, kadın işçilere projelerini anlattı ve desteklerini istedi.

01 Mart 2024 - 17:09

56 views

  Haber : Hüseyin ZORKUN Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Defne Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Özgün, Fabrikada çalışan kadın işçiler ile bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Adayı Özgün, kadınların, işçilerin ve emekçilerin her daim yanında olduklarını vurgulayarak, “Manevi olarak desteklerine en çok ihtiyaç duyduğumuz kadınların gücünü arkamıza aldığımız zaman […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.