Kılıçdaroğlu İzmirde’ki Konyalılarla buluştu « World Turk

21 Eylül 2024 - 10:22

Kılıçdaroğlu İzmirde’ki Konyalılarla buluştu

Son Güncelleme :

17 Haziran 2022 - 23:50

75 views

Kılıçdaroğlu İzmirde’ki Konyalılarla buluştu

Haber- Deniz Doğan

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de; İzmir Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen yemekte İzmir’de yaşayan Konyalılar ile bir araya geldi.

3 günlük yoğun program nedeniyle İzmir’e gelen ve ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni durağı hemşehri buluşması kapsamında İzmir’de yaşayan Konyalılar ile bir araya geldi.
Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen toplantıya, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Semazen ve yöresel oyunlarla başlayan programda en dikkat çeken görüntü ise

Toplantıda CHP Liderinin ve beraberindeki isimlerin oturduğu masadaki güvenlik önemleriydi. Konuşmaların gerçekleştirildiği sırada Kılıçdaroğlu’nun oturduğu masada güvenlik kuvvetleri kelimenin tam anlamıyla etten duvar örüldü.
Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada”Keyifli bir akşamda, güzel bir mekandayız. Konyalılarla beraberiz, hemşerilerimizle. Kökenlerim Horosan’dan Anadolu’ya geliyor, Akşehir’e yerleşiyorlar, Yavuz Sultan Selim ile Şah İsmail arasındaki kavgadan sonra önce Adıyaman sonra Tunceli’ye yerleşiyorlar. Sizler İzmir’e geldiniz, Balkanlara gidildi, bizim aile de Dersim’e yerleşiyor. Hemşerilerimle birlikte olmaktan onur, gurur duyuyorum.”dedi
Kılıçdaroğlu, “Mesele demokratik yollarla Türkiye’nin büyümesini sağlamak. Türkiye’nin önünde bulunduğu sorunları aşmak. Yarın sandığa gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız, o gün evlatlarınızı, bayrağınızı, demokrasiyi, özgür medyayı düşleyin, düşünün. Daha güzel bir Türkiye’de hepimizin yaşamaya hakkı var. ‘diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise ” Konyalılardan birlikte olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Her daim emrinizdeyiz” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.