KAFES-46 ŞÜPHELİLERİ ADLİYE’YE SEVK EDİLDİ « World Turk

20 Eylül 2024 - 20:39

KAFES-46 ŞÜPHELİLERİ ADLİYE’YE SEVK EDİLDİ

Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 12:34

92 views
KAFES-46 ŞÜPHELİLERİ  ADLİYE’YE SEVK EDİLDİ

24 Şubat 2024 tarihinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa’da eş zamanlı düzenlenen ‘Kafes-46’ operasyonlarında 3 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Tutukluların arasında elebaşlarının da bulunduğu 3 organize suç örgütü çökertildi, 47 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali YerlikayaBursa’da eş zamanlı düzenlenen ‘Kafes-46‘ operasyonlarında 3 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. 2 organize suç örgütünün elebaşı ve 47 şüpheli Bursa Adliyesi’ne getirildi.

2 ELEBAŞI VE ŞÜPHELİLER ADLİYEYE GETİRİLDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya uygulaması X’te paylaştığı bir gönderide, Elebaşılığını Bülent Çetkin’in yaptığı Organize Suç Örgütü, Elebaşılığını Osman Deliçay’ın yaptığı Organize Suç Örgütü ve Elebaşılığını Muhammet Tayyar Türkeş’in yaptığı Organize Suç Örgütü’nün çökertildiğini belirtti. Bülent Çetkin ve Osman Deliçay yakalanırken, Elebaşı Muhammet Tayyar Türkeş’in yurtdışına firar ettiği bildirildi.

BİRÇOK ATEŞLİ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada 15 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet otomatk tüfek, 1 adet suikast kalem tabanca ve birçok çelik yeleğin ele geçirildiğini açıkladı.

(bursadabugün)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.