DIŞARDA HİÇBİR ŞEY VAR! SAHNELENDİ « World Turk

20 Eylül 2024 - 05:55

DIŞARDA HİÇBİR ŞEY VAR! SAHNELENDİ

Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 11:58

127 views

DIŞARDA HİÇBİR ŞEY VAR! SAHNELENDİ

BİR YAŞAMA SANATI GÖSTERİSİ;
DIŞARDA HİÇBİR ŞEY VAR !

Haber : Hüseyin ZORKUN /
Ünlü tiyatro ve seslendirme sanatçısı Betül Arım’ın yazdığı tek kişilik sahne gösterisi DIŞARDA HİÇBİR SEY VAR! sanatseverler ile buluştu.
İstanbul Taksim’de bulunan Endless Art Hotel gösteri sanatları sahnesinde sanatseverlerle bir araya gelen başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Betül Arım muhteşem bir performans sergileyerek tek kişilik oyununu sahneledi.

Betül Arım, “Dışarda Hiçbir Şey Var !” adlı oyunda hepimizin tek ve biricik olduğunu, bize armağan ve emanet edilen bu muhteşem varlığın farkına varmamızı, kendimize verebileceğimiz en büyük armağanın kendimizi bilmek, tanımak ve var etmek olduğunu, bilinçaltımızın bizi nasıl yönettiğini, anda ve sevgide kalmanın yaşamımızı nasıl değiştirdiğini, hastalıkları nasıl yenebileceğimizi, daha pek çok şeyi kendi yaşamından örnekler, hikayeler ve şiirlerle eğlenceli bir dille anlatıp, “Bugün yaşamınızın geri kalanının ilk günü, başka bir ben, başka bir sen, başka bir dünya mümkün! Dostumuz da düşmanımız da biziz, bizi bizden başka engelleyen yok, hayatla kavga etmek yerine onunla şarkı söyleyip dans edebiliriz, seçim sizin” dedi ve şarkıya başlayan oyununu muhteşem bir performans sergileyerek sahneledi.

Doktorların reçeteye yazdığı 8 yaşından itibaren çocukların da izleyebildiği “Dışarda Hiçbir Şey Var” isimli sahne gösterisi büyük ilgi gördü ve ayakta alkışlandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.