Depremin yaraları sanat ile sarılıyor « World Turk

20 Eylül 2024 - 05:37

Depremin yaraları sanat ile sarılıyor

Son Güncelleme :

24 Şubat 2024 - 13:53

108 views

Depremin yaraları sanat ile sarılıyor

DEFNE ÖĞRETMENLER TİYATRO TOPLULUĞU’NDAN MUHTEŞEM ETKİNLİK…

DEPREMİN YARALARI SANAT İLE SARILIYOR…

Haber: Hüseyin ZORKUN /
Hatay’ın Defne İlçesi’nde görev yapan ve gönüllülük esasına göre katılım sağlayan öğretmenlerin kurduğu “Defne Öğretmenler Tiyatro Topluluğu” depremden sonra ikinci etkinliğini Hatay’ın Samandağ İlçesi’nde gerçekleştirdi.
Samandağ Kaymakamlığı’nın desteği ile Samandağ Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte şiirler okundu, müzik dinletileri yapıldı ve skeçler oynandı.


Etkinlikler kültür merkezini dolduran yaklaşık 300 sanat sever tarafından ilgi ile izlendi, dinlendi ve ayakta alkışlandı.
Depremden sonra ilk kez kültür merkezinde bu tür bir etkinliğe imza atan “Defne Öğretmenler Tiyatro Topluluğu” üyeleri başta Samandağ Kaymakamı olmak üzere etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.