GÜRHAN ÖZCAN: YAPARSA DOKTOR YAPAR « World Turk

20 Eylül 2024 - 21:25

GÜRHAN ÖZCAN: YAPARSA DOKTOR YAPAR

Son Güncelleme :

24 Ocak 2024 - 17:09

173 views

GÜRHAN ÖZCAN: YAPARSA DOKTOR YAPAR

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan; Dijital platformlarda ulusal yayın yapan World Türk TV ve Manisa’nın yerel Televizyonu ETV’de  projelerini anlattı. Gürhan Özcan’ın televizyon programlarının bir özeti; Basın ve Medya ofisinden yapılan yazılı açıklama ile kamuoyuna duyuruldu.

Haber Merkezi

World Türk TV’nin istikrarlı Programlarından olan ve Gazeteci Nurgül Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu Derin Mevzu ile ETV’nin sevilen Programlarından Gündem Özel Programında Belgin Koçak’ın konuğu olan Gürhan Özcan, Manisa’nın problemlerini ancak kendisinin çözebileceğini ifade etti.  Gürhan Özcan’ın televizyon programlarının bir özeti; Basın ve Medya ofisinden yapılan yazılı  açıklama ile kamuoyuna duyuruldu.

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan’ın, Basın ve Medya ofisinden yapılan yazılı açıklamada, şu konulara değinildi.

“İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan katıldığı canlı yayın programlarında projeleri ile göz doldurdu.  Gürhan Özcan, mesleği başarısı, eğitimi, vizyonu, iki yabancı dil bilmesi, sporcu olması yanında; mütevazı kişiliği ile izleyenlerin büyük takdirini kazandı. Özcan’ın projelerini saymakla bitmiyor. Hepsi de direk toplumu ilgilendiren, tüm kesimler tarafından kabul edilebilecek projeler. Gürhan Özcan doktor olmasının farkını ortaya koydu. Gürhan Özcan’ı ilk defa dinleyen izleyiciler, onun cüsseli kaslı yapısının altında, oldukça anlayışlı güler yüzlü, etrafına pozitif enerji yayan, herkesle barışık müthiş bir başkan gördüler. Gürhan Özcan; bir saatlik programda projelerinin ancak %10’nunu atlatma fırsatı buldu. Canlı yayın programları yoğun bir şekilde devam edeceği görünüyor. Gürhan  Özcan’ı dinleyen seyirciler, sürenin nasıl geçtiğini anlayamadılar.

“17 İLÇEDE PARTİ AYRIMI YAPMAYACAĞIM”

Gürhan Özcan seçilen  17 ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri ile parti ayrımı yapmadan, iyi ilişkiler kuracağı sözünü verdi. Gürhan Özcan meclis üyelerin de kadına ve engelli vatandaşlara büyükşehir meclisinde yer vereceğini dile getirdi.  Gürhan Özcan bu kararı ile sözde değil, özde bir başkan olduğunu gösterdi. Gürhan Özcan; Manisa’nın gelişimi için bilim insanlarından, liyakatlı insanlardan yardım alıp çalıştaylar yapacağını dile getirdi.

CENGİZ ERGÜN’ÜN 15 YILDA YAPMADIKLARINI  “ŞİMDİ YAPACAĞIM” DEMESİ İNANDIRICI DEĞİL”

Gürhan Özcan Basın ve Medya ofisinden yapılan açıklamanın devamında ise;  “mevcut Belediye çalışanları ile iyi ilişkiler kuracağını, güler yüzlü olacağını, başarıyı ve liyakatı ön planda tutacağını, kendisinin çok çalışkan olduğu için tüm belediyeye örnek olup, tüm personelin çalışmasına olumlu etki yapacağını dile getirdi. Mevcut başkan Cengiz Ergün’e yaptığı iyi işler için teşekkür ettiğini ama söz verip te 15 yılda yapmadığı projeleri “şimdi yapacağım” demesini inandırıcı olmadığını söyledi. Kendisinin açıkladığı tüm projeleri  %100 yapılabilir olduğunu, yapamayacağı hiç bir şey için oy uğruna vaat vermeyeceğini söyledi.

PROJELERİNDE METRO VE TELEFERİK YOK, ASKIDA TREN PROJESİ VAR

Gürhan Özcan  projelerinde metro ve teleferik olmadığını, onun yerine hafif raylı sistem , askıda tren sistemi ve kuzey yolu projesini dile getirdi. Manisa’yı turizm cenneti yapmak için yoğun bir tanıtım çalışmasına  gireceğini açıkladı.

ÖĞRENCİLER İÇİN GENÇLİK FESTİVALLERİ DÜZENLEYECEK

Gürhan Özcan Öğrenciler için gençlik festivalleri düzenleyecek.  Öğrencilerin barınma ve yemek sorununu büyükşehir çözecek dedi. Daha yüzlerce projesini anlatan Gürhan  Özcan, Türkiye’de değil Avrupa’da ki çoğu büyükşehir belediyesine,  Manisa’nın model şehir olacağını ifade etti. Gürhan Özcan Manisa genelinde projeleri ile  büyük takdir topladı.

World Türk TV  Nurgül Yılmaz İle Derin Mevzu Program Kaydını izlemek için tıklayınız: 

 

SLOGAN: “YAPARSA DOKTOR YAPAR, MANİSA’NIN DOKTORU MANİSA’YA İYİ GELECEK”

Gürhan Özcan Programların kapanış cümlesini ise gittiği her yerde söylediği; ‘yaparsa doktor yapar, Manisa’nın Doktoru Manisa’ya iyi gelecek.’  Sloganı ile bitirdi.”

Manisa ETV Belgin Koçak İle Gündem Özel Program kaydını izlemek için tıklayınız

IFrame

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.