Yunusemre Halk Eğitimi Merkezinden büyük gösteri « World Turk

20 Eylül 2024 - 10:47

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezinden büyük gösteri

Son Güncelleme :

03 Haziran 2022 - 21:36

58 views

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezinden büyük gösteri

Kutlamalara vatandaşlar ve kursiyerler yoğun ilgi gösteriyor. 1’inci  gün sergi açılışı, 2’inci gün, açık havada müzik eşliğinde spor etkinliği ve 3’üncü gün ise bin kişinin izlediği çeşitli etkinlikler gerçekleşti. Öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteriler,  izleyenlerden tam not aldı.

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi bahçesinde  gerçekleşen etkinliğe Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Çimen,  Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Halk  Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen  Oğuz, okul müdürleri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve bine  yakın vatandaş katıldı.

Etkinliğe Mehmet Suphi Egemen İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Barbaros Şehit Makbule İlkokulu, Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu, Muradiye  Cumhuriyet İlkokulu, Çağatay Uluçay İlkokulu ve Vakıfbank Türkbirliği  İlkokulu öğrencileri, mehter takımı gösterisi, halk  oyunları gösterisi ve Jimnastik gösterisi yaparak davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz “Yunusemre Halk Eğitimi Merkezine ve kurslara her zaman destek olan Yunusemre Belediyesine teşekkür ediyorum. Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi olarak  1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftasını dolu dolu kutlamaya devam ediyoruz. Bugün 3’üncü günündeyiz. 1’inci gününde sergi açılışını gerçekleştirdik. 2’inci gününde 500 kişi ile spor faaliyetini gerçekleştirdik. Bugünde halk  oyunları gösterilerini gerçekleştirdik. Cumartesi saat 11.00 de  sergi  açılışı olacak.  Cumartesi ve pazar sergimizi vatandaşlarımız gezebilir.   Pazartesi gününe kadar çeşitli etkinliklerimiz  devam edecek. Bu yıl ilk defa halk oyunları gösterisi yaptık. Gösterimizi izlemeye bin kişi geldi.  Tüm katılımcılara, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize velilerimize, kursiyer ve öğrencilerimize etkinliğimize katkı sağlayan ve izleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Davetliler ise gösterilerden  memnun olduklarını dile getirdiler ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.