GÜRHAN ÖZCAN “RANT DEĞİL HİZMET EDEN BELEDİYE OLACAĞIZ” « World Turk

20 Eylül 2024 - 18:36

GÜRHAN ÖZCAN “RANT DEĞİL HİZMET EDEN BELEDİYE OLACAĞIZ”

Son Güncelleme :

09 Ocak 2024 - 21:22

51 views

GÜRHAN ÖZCAN “RANT DEĞİL HİZMET EDEN BELEDİYE OLACAĞIZ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa’da düzenlenen programda, haftalar önce ismi Manisa Manisa  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan,  Op. Dr. Gürhan Özcan’ı teşkilata yeniden ilan ve tanıttı. Programda konuşan Op. Dr. Gürhan Özcan, Manisa’nın birçok sorunu olduğunu ve bu sorunları çözmek için projelerinin olduğunu söyledi. Gürhan Özcan konuşmasında;  “mevcut belediye, kendilerine üretken belediyecilik diyorlar. Biz ise üreten, ürettikçe markalaşan, istihdam yaratan, rant değil hizmet eden belediye olacağız.” ifadelerini kullandı.

Haber: Nurgül Yılmaz

Haftalar önce ismi İyi Parti  Genel Merkezi tarafından Manisa Manisa  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan, Op. Dr. Gürhan Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından yeniden, ancak bu sefer Manisa’da; Büyük Şehir Belediye Başkan adayı olarak  ilan edildi ve tanıtıldı. Meral Akşener Gürhan Özcan’ın elini Manisa’da kaldırarak; “Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Dr. Gürhan Özcan’dır. Onunla Manisa’yı alacağız” dedi.

 “BENİMDE CESUR YÜREKLİ GENEL BAŞKANIM VE TEŞKİLATIM VAR”

Tanıtım toplantısında Manisalı vatandaşlara ve seçmene  seslenen Gürhan Özcan, konuşmasında önemli mesajlar verdi. İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan,  “Kimseden korkmuyoruz, hür ve müstakil olarak 17 ilçemizde ve büyükşehirde başarıya ulaşacağımıza en çok ben inanıyorum. Diyorlar ki, karşında Cumhur İttifakı var, 15 yıllık maddi gücü büyük olan mevcut başkan var, mevcut başkanın, iktidar gücü ve sonsuz belediye imkanları var, diğer adayın ise, genel başkanı Manisalı, nasıl baş edersin diye düşünenler var. Ben ise diyorum ki; Benimde cesur yürekli genel başkanım ve teşkilatım var, bu iş para işi değil yürek işi, dürüstlük işi, akıl işi, liyakat işi, gönüllere girme işi, bunların fazlası da bizlerde var diyerek sesleniyorum.” diye konuştu.

“BAŞARISIZ YÖNETİCİLER, ŞEHRİMİZİN DEĞERİNİ DÜŞÜRMÜŞTÜR”

Özcan, “Manisa nüfus olarak 1,5 milyona yakındır. Ülke sıralamasında 14 sıradadır. Ege Bölgesi’nde 2. Büyükşehirdir, sanayi ve tarım olarak güçlü bir şehirdir. Son yıllarda nüfus ve ekonomi olarak büyüyen şehir vizyonsuz belediyecilik yüzünden şehir geriye gitmiş, ulaşım sorunu, plansız şehirleşme, sosyal donatı eksikliği, otopark sorunu, pazar yeri sorunu gibi sorunlar, çığ gibi büyümüştür.  Önceki yıllarda emeklilerin en çok tercih ettiği şehirlerden olan ilimiz şimdilerde ise emeklilerin göç ettiği, yaşanması zor bir şehir olmuştur. Bunun sebebi ise başarısız yöneticiler, şehrimizin değerini düşürmüştür.” dedi.

“ÜRETEN, ÜRETTİKÇE MARKALAŞAN, İSTİHDAM YARATAN BELEDİYE OLACAĞIZ”

Gürhan Özcan, “Mevcut belediye, Manisa’nın değerlerine sahip çıkamamıştır. Dünyanın en verimli ovalarından biri olan Gediz Ovasına,  su kaynaklarına sahip çıkmamış, dağlara, meralarımıza gereken önemi göstermemiş. Osmanlı’nın gözbebeği olan Manisa’mızın tarihi dokusunu önemsememişler, turizmi unutmuş, çarpık imamlaşmaya yönelmiş, alt yapısı olmayan sanayi alanlarını yaratmış, 45 bine yakın üniversite öğrencisine sahip olan şehrimiz maalesef öğrencileri unutmuştur, engelli vatandaşlar düşünülmemiş, sadece beton belediyeciliği ve şirket futbol kulübü kurmuş, zamanında Süper Lig’de olan Manisaspor’u yok etmiştir. Mevcut belediye, kendilerine üretken belediyecilik diyorlar. Biz ise üreten, ürettikçe markalaşan, istihdam yaratan, rant değil hizmet eden belediye olacağız.” ifadelerini kullandı.

“PROJELERİMİZ DE ÇALIŞAN LİYAKATLİ VE TECRÜBELİ EKİBE SAHİBİZ”

Gürhan Özcan, “Hekimlik hayatım başarılar ile doludur, işin özünü net bir şekilde hastanın anlayabileceği şekilde anlatırım ve hasta ikna olur ve bana güvenir. Anlatacağım projelerim de gerçekleşme oranı yüzde yüz olan, hayal değil gerçek olan, projelerimiz var. Bugünden itibaren tek tek anlatacağız. Projelerimiz de çalışan liyakatli ve tecrübeli ekibe sahibiz. Bizlere Manisa halkı güvensin, yüzünüzü kara çıkarmayacağım.” diye konuştu.

“ASLA YORULMAM, BAŞARILI OLMAK İLK ŞARTIMDIR”

Özcan, “En büyük özelliğim,  çalışma hayatımda gösterdiğim disiplindir.  Ben çok çalışırım, ekibimi de bana ayak uydurması için çok çalışması gerekmektedir. Hastane ekibim bundan dert yanar, hocam siz hiç yorulmaz mısınız derler. Asla yorulmam, başarılı olmak ilk şartımdır.  Belediyeleri almak içinde çok çalışacağım,  17 ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte çok çalışacağız. Benimle yol yürüyen arkadaşlar, gece gündüz demeden çalışacağız. Görüyorum ki 17 adayımızda en az benim kadar çalışkan arkadaşlarımız. 17 ilçe adayımız, kazamız mübarek olsun,  iyi belediyecilik Manisa’ya hayırlı olsun” dedi.

“SLOGANIMIZ; MANİSA’NIN DOKTORU, MANİSA’YA İYİ GELECEK”

“Sloganımız olarak ‘Manisa’nın doktoru, Manisa’ya iyi gelecek’ diyen Gürhan Özcan; “Manisalı hemşerilerime de seslenmek istiyorum; 23 yıldır gece-gündüz demeden sizlerin sağlığı için çalıştım, çalışmaya devam ediyorum. Şimdi ise sağlıklı bir şehirde, kaliteli bir yaşam sürebilmeniz için yeni bir adım atarak büyükşehir belediye başkan adayı oldum. Şehirler insan anatomisine benzer, karmaşıktır, dikkatli olunması gerekir. En ufak bir hata,  geri dönülmez sonuçlar doğurabilir. Tıpkı bugün şehrimizde yapılan ve yaşamı engelleyen hatalar gibi… Manisa’nın doktoru olarak, Manisa’nın başkanı olmak için karşınızdayım. Sloganımız olarak ‘Manisa’nın doktoru, Manisa’ya iyi gelecek’ diyorum. Manisa’mızın havası sisli ve pusludur. Bir nisan sabahı Manisa’ya iyi partinin güneşi doğacak, sis ve pus ortadan kalkacak, iyi belediyecilikle halkımız mutlu olacak.” diye söyledi.

“RANDEVU VERMEYEN BAŞKAN DEĞİL, AYAĞA GİDEN BAŞKAN OLACAĞIM”

“Randevu vermeyen başkan değil, ayağa giden başkan olacağım” diyen Gürhan Özcan, “Nasip olur bu kutsal görevi alırsam, şehir ile barışık, kibir ve gösterişten uzak halkın içinden halkın başkanı olmaya namusum üzerine yemin ederim.  Sivil toplum örgütü temsilcileri,  topluma mahal olmuş sözü dinlenen kadın ve erkek, gençler, engelliler, tecrübeli gazeteciler, eski bürokratların bulunduğu, tamamen gönüllülük ilkesine dayanan, hiç bir ücret verilmeyecek, Manisa sevdalıların olduğu, onur kurulu kuracağım. Her kesimle barışık belediye inşa edeceğim. Randevu vermeyen başkan değil, ayağa giden başkan olacağım. Tarım, su, çevre ve atık, deprem, Manisa ekonomisi, Manisa sanayi ve lojistik, turizm, sağlık ve eğitim çalıştayları yapacağım. Hep birlikte başaracağız. İkinci yüzyılımız iyi partimizin yüzyılı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.