VALİ ENVER ÜNLÜ, KYK’DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU « World Turk

20 Eylül 2024 - 00:29

VALİ ENVER ÜNLÜ, KYK’DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Son Güncelleme :

03 Ekim 2023 - 15:21

84 views

VALİ ENVER ÜNLÜ, KYK’DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Manisa Valisi Enver  Ünlü, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencileri ziyaret ederek, Manisa’ya yeni gelenlere ‘Hoşgeldiniz’ dedi, öğrencilerle hayalleri ve idealleri üzerine sohbet etti.

Manisa Valisi Enver  Ünlü, 2 bin 272 öğrenciyi barındıran Ayşe Hafsa Sultan Yurdunu ziyaret etti. Yurtta kalan öğrencilerle hayalleri, idealleri, eğitim hayatları ve Manisa’ya ilişkin sohbet eden, talep ve istekleri dinleyen Vali Ünlü, öğrencilerin yurttaki sosyal aktivite alanları, yatakhane ve yemekhane ile bireysel ve toplu kullanılan yaşam alanlarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Ünlü “Türkiye’nin farklı bölgelerinden İlimize gelen öğrenciler, burada bizlerin misafiri. Onların huzur ve güven ortamında eğitimlerine devam etmeleri, vatana, millete ve kendilerine faydalı bireyler olmaları her şeyden değerli. Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmeleri için çalışıyoruz. Bu sebeple sıklıkla onlarla bir araya gelip, eğitim hayatları, hayalleri ve idealleri üzerine sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinleyeceğiz” dedi, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Ziyarette Vali Enver Ünlü’ye Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, İl Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Öztürk ve yurt sorumluları eşlik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.