ARAPOĞLU TİCARET 2.ŞUBESİNİ AÇTI « World Turk

20 Eylül 2024 - 17:38

ARAPOĞLU TİCARET 2.ŞUBESİNİ AÇTI

Son Güncelleme :

23 Eylül 2023 - 20:06

123 views

ARAPOĞLU TİCARET  2.ŞUBESİNİ  AÇTI

Arapoğlu Ticaret 2. şubesini açtı

1988 yılında Mehmet Yıldırım’ın   açtığı Arapoğlu Ticareti şimdilerde  oğlu Özgür Fırat Yıldırım  tarafından devam ettiriyor. Özgür Fırat Yıldırım “her geçen gün  kendimizi yenileyerek  Manisalılara hizmet vermeye  devam ediyoruz. Bugünde 2. şubemizi  Yarhasanlar Mahallesi Yenicamii Caddesi 16/A Şehzadeler /Manisa adresinde açılışını gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Yıllardır Manisa’ya  hizmet veren Arapoğlu Ticaret 2. şubesini  açtı. Şube açılışına protokol üyeleri ve davetliler katıldı. Açılışta dualar edildi  ve pilav ayran hayrı yapıldı. Davetliler katılıma yoğun ilgi gösterdi. Arapoğlu Ticaret işletmecisi Özgür Fırat Yıldırım ” Arapoğlu Ticaret olarak her geçen gün büyüyor. Amacımız  38 yıllık tecrübemiz ile Manisalılara en iyi hizmeti vermektir” dedi.

Arapoğlu Ticaret 2. şubenin mağaza  müdürü Irmak sevgül Yıldırım  ise “35 yıldır hizmet verdiğimiz dedem Mehmet Yıldırım’ın kurduğu  mağazamızın 2.şube açılışındayız. Güler yüzlü personelimiz ile Manisa halkına daha iyi hizmet vermek için buradayız. İç giyim, çamaşır a’dan z’ye bir çok ürün mevcut. 2.Şubemiz Manisa’mıza  hayırlı olsun ” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.