MANİSA 19 MAYIS BAYRAMINI KUTLADI « World Turk

20 Eylül 2024 - 06:35

MANİSA 19 MAYIS BAYRAMINI KUTLADI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde milli mücadeleyi başlatmak için çıktığı Samsun’dan tüm yurda yayılan kurtuluş mücadelesinin 103. yılında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Manisa’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Son Güncelleme :

20 Mayıs 2022 - 12:30

84 views

MANİSA 19 MAYIS BAYRAMINI KUTLADI

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Gençlik Bayramını kutlayarak, “Türkiye Cumhuriyeti gençleri olarak bizlerde ant içiyoruz ki bu vatana hizmet etmekten, bu aziz millete hizmet etmekten son nefesimize kadar bu vatan bu bayrak ve bu millet için çalışmaktan dönmeyeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Meydanında yapılan etkinliklerde Gediz Anadolu Lisesi öğrencileri Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni ve Gençlerin Atatürk’e Cevabı’nı okudu. Daha sonra Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.

Programda Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren tekvando, judo, eskrim, güreş ve jimnastik branşlarındaki sporcuların gösterileri dikkatle izlendi. Aralarında Avrupa şampiyonu sporcuların da yer aldığı gösterilerde sporcular açtıkları Türk bayraklarıyla büyük alkış aldı.

Törene Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan V. Mehmet Güzgülü, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.