FİLOYU BÜYÜTTÜLER « World Turk

20 Eylül 2024 - 13:26

FİLOYU BÜYÜTTÜLER

Son Güncelleme :

20 Mayıs 2022 - 12:18

105 views
FİLOYU BÜYÜTTÜLER

Denizli’nin Çameli ilçesinde faaliyet gösteren Çameli S.S. Kızılyaka Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından TKDK (Ipard) 10.Çağrı döneminde projesi onaylanan üyelerine daha verimli hizmet verilmesi amacıyla ekip filosuna yeni hizmet araçları ve tank alımı gerçekleşti.

S. S. Kızılkaya Kalkınma Kooperatifi’ne kazandırılan araç filosu ve ekipmanların hizmete alınma ve anahtar teslim törenine Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, TKDK Denizli İl Koordinatörü Bilal Taştepe, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, STK temsilcileri, kooperatif üyeleri, çiftçiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kızılyaka Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Zekeriya Acar törende yaptığı konuşmada; “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Üreticiye ve tüketiciye daha hızlı ulaşabilmek amacıyla hizmetler durmadan devam edecektir” dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise projenin üreticilere hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından tören kurdele kesimi ve filoya kazandırılan 10 adet süt toplama, nakil aracı ve tankların incelenmesi ile devam etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.