WORLD TURK AİLESİ LABADA GURME’DE BULUŞTU « World Turk

20 Eylül 2024 - 10:40

WORLD TURK AİLESİ LABADA GURME’DE BULUŞTU

Son Güncelleme :

19 Mayıs 2022 - 14:16

555 views
WORLD TURK AİLESİ LABADA GURME’DE BULUŞTU

Dünyanızın televizyonu World Turk’ün Denizli ekibi kahvaltıda biraraya geldi. World Turk Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Vekil Erdağı’nın da katıldığı kahvaltıda hedefler ve projeler konuşuldu.

Basın sektörüne yön veren çalışmalara imza atan Dünyanızın televizyonu World Turk’ün Denizli ekibi, gastronomi alanında fark yaratan Labada Gurme’de düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi. World Turk Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı eşi Hatice Erdağı, Yönetim Kurulu Üyesi Vekil Erdağı’nın da katıldığı kahvaltıda Genel Koordinatörler Hilmi Erdağı ve Ferhan Erdağı, Haberler Koordinatörü Pınar Çankaya, Kameraman Musa Kaçmaz ve İbrahim Özer de yer aldı.

Labada Gurme’nin eşsiz lezzetlerinin yer aldığı kahvaltının tadını çıkaran ve pandeminin ardından düzenlenen etkinlikle stres atan ekip keyifli bir gün geçirdi.

World Turk Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı, etkinlikte ekip arkadaşlarına çalışmalarından ve verdikleri emekten dolayı teşekkür ederken, hedeflerinden ve yapmayı planladığı projelerden de bahsetti.

Erdağı, World Turk olarak kocaman bir aile olduklarını vurgularken, Denizli ekibi ise düzenlenen etkinlik için teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.