Oğuzhan Koç yarın 20.30’da Manisa’da söyleyecek « World Turk

20 Eylül 2024 - 07:36

Oğuzhan Koç yarın 20.30’da Manisa’da söyleyecek

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Manisa’da Oğuzhan Koç konseri düzenlenecek. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, tüm Manisalıları  Oğuzhan Koç’u  dinlemeye, konsere davet etti.

Son Güncelleme :

10 Mayıs 2022 - 21:22

130 views

Oğuzhan Koç yarın 20.30’da Manisa’da söyleyecek

Manisa’da 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında; Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından; 11 Mayıs Çarşamba (yarın) günü saat 20:30’da Manisa Kent Park’ta, Oğuzhan Koç konseri düzenlenecek.

Manisa halkının Oğuzgan Koç’u  çok seviyor
Manisa halkının Oğuzgan Koç’u  ve şarkılarını çok sevdiğini bildikleri için, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri konseri için kendisini tercih ettiklerini ifade eden Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün başarılı Müdürü Yunus Öztürk, tüm Manisalıları konsere davet etti.  

Konser 11 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30’da Manisa Kent Park’ta
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Gençlik Haftası ile birlikte coşkuyla kutlayacaklarını belirten  İl Müdürü Yunus Öztürk, “Kutlamalarımız 11 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30’da Manisa Kent Park’ta Oğuzhan Koç konseri ile başlayacak. Ardından bir hafta boyunca şehir merkezi ve ilçelerimizde sportif ve gençlik faaliyetleri organize ederek bayramımızı en güzel şekilde kutlamayı planlıyoruz. Tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.