ESKİ KEKEME ÖZGÜR MANKAN ‘ŞİFA EŞYA DÜNYASI’ AÇTI « World Turk

20 Eylül 2024 - 00:29

ESKİ KEKEME ÖZGÜR MANKAN ‘ŞİFA EŞYA DÜNYASI’ AÇTI

Çocuk ve erişkinlerde kekemeliği yenme eğitimleri veren, hipnoz eğitmeni ve yazar Özgür Mankan ticaret hayatına atıldı. Bir taraftan mesleğini yürüten ve derslerine devam eden Özgür Mankan, Manisa’da ‘Bütçenize Şifa’ sloganıyla, ikinci el eşya ve ürünler sattığı ‘Şifa Eşya dünyası’ adıyla bir iş yeri açtı. Açılışa Manisa Protokolü ve siyasi partileri temsilcileri katıldı. İletişim becerileri kısır ve kekeme olan bireylere ücretsiz eğitimler veren Özgür Mankan, ‘Şifa Eşya Dünyası’nda satacak, kazandığını ücretsiz eğitmenlik için harcayacak.

Son Güncelleme :

16 Mayıs 2023 - 12:40

164 views

ESKİ KEKEME ÖZGÜR MANKAN ‘ŞİFA EŞYA DÜNYASI’ AÇTI

Özgür Mankan; çocuk ve erişkinlerde kekemeliği yenme eğitimleri veren, hipnoz eğitmeni ve yazar. Mankan’ın bu tür eğitimleri verdiği birde Youtube kanalı var.   Özgür Mankan’ın https://www.youtube.com/@ozgurmankan  linkinden ulaşacağınız Youtube kanalında bireysel olarak araştırarak hazırladığı; kişisel gelişim videoları, özgüven arttırma, olumlu düşünce, kekemelik gibi bir çok konuda yayınları ve eğitim videoları, kekemelikten kurutulma, bireysel gelişim meditasyonları ve karşı cinsi etkilemek konularında çalışmaları mevcut.

KEKEMEYDİ, ŞİMDİ BİR TELEVİZYON SPİKERİ GİBİ KUSURSUZ KONUŞUYOR

30 yaşında olan ve 15 yaşına kadar kekemelikle mücadele eden Özgür Mankan, kendi araştırmaları ve çabalarıyla şuan bir televizyon spikeri kadar kusursuz konuşuyor ve kendini ifade ediyor. Öyle ki, kekemelikten muzdarip bir çok insana da, bu rahatsızlıktan kurtulabilmeleri için ücretsiz olarak yardımcı oluyor.

ÖĞRENCİLERİNE VERDİĞİ ÜCRETSİZ EĞİTİMLERE DEVAM EDEBİLMEK İÇİN İŞ YERİ AÇTI

Özgür Mankan ayrıca hipnoz oyunları ile de yardıma ihtiyacı olan kekeme bireylere destek oluyor. Azmiyle kabuğuna çekilen tüm bireylere örnek olan Özgür Mankan, gönüllülük esası ile verdiği eğitimlere devam edebilmek, çalışmalarının masraflarını karşılayabilmek, eğitimlerden kazanamadığı parayı kazanabilmek üzere; Manisa’da ‘Bütçenize Şifa’ sloganıyla ikinci el eşya ve ürünler sattığı ‘Şifa Eşya dünyası’ adıyla bir iş yeri açtı. Açılışa; Manisa Protokolü, Saadet Partisi İl Başkanı Zekai Yılmaz, DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, STK Temsilcileri ve davetliler katıldı.

‘BÜTÇENİZE ŞİFA’ SLOGANIYLA, ‘ŞİFA EŞYA DÜNYASI’ ADIYLA BU İŞ YERİNİ AÇTI

Doktorların yapamadığı tedavi yöntemlerini  kendi çabalarıyla  hayata geçiren ve kekemeliği yenen, şu an ise bir şovmen gibi konuşabilen ve hatta Youtube kanalında konuya ilişkin programlar yapan Özgür Mankan; “tabi ben kendi çabalarımla ve geliştirdiğim eğitim teknikleri kekemelikten kurtuldum. Ancak benim dışında bu ve benzer rahatsızlıklarla mücadele eden binlerce insan var. Onlara ulaşıp, yardımcı olmaya çalışıyorum. Veya onlar bana ulaşıp yardım talep ediyorlar. Hepsine cevap vermeye ve yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu yaptığım çalışmalardan ücret talep etmediğimden, bu değirmeni döndürmem gerekiyordu. Bu nedenle en az sermaye ile, para kazanabileceğim bir ticari iş yapmam gerekiyordu. Kendi ekonomik şartlarım ve bütçemle en doğru, akılcıl işin ikinci el eşya alım satımı olduğunu anladım. Çünkü sermayesi yüksek bir iş kurma olanağım yok. Bu nedenle Manisa’da ‘Bütçenize Şifa’ sloganıyla ikinci el eşya ve ürünlerini sattığım ‘Şifa Eşya Dünyası’ adıyla bu iş yerini açtım” dedi.  

İSTEYENE İKİNCİ EL EŞYA SATACAK, İSTEYENE DE GİZEMLİ ŞİFA BİLGİLERİNİ SUNACAK

‘Şifa Eşya Dünyası’nı kısa sürede geliştirerek, her kesimin faydalanabileceği bir bilgi paylaşımı alanı haline getireceğini ifade eden Özgür Mankan; “Eğitimin veya eğitmenliğin yeri illa sınıflar olması gerekmiyor. Öğrenmek veya öğretmek kişinin karakterinde iliklerinde varsa, sokaktaki bir belediye bankı da veya bir işyerinin önüne atılmış bir taburede eğitim alanı olabilir. Yeter ki öğrenmek ve öğretmek iste. Ben maddi imkanlarıma ve bütçeme göre, dürüstçe,  kendime hem bir işyeri, hem de bir eğitim alanı oluşturdum. Küçük, mütevazı, şatafattan uzak, içinde emek kokan bir bir işyerim var. Burada hem ikinci el ev eşyası, beyaz eşya, elektronik eşyalar satacağım. Hem de yüzyıllar öncesinde uygulanan, unutulmaya yüz tutmuş; şifalı ürünleri, materyalleri, taşları veya malzemeleri satacağım. Ancak ben burayı; araştırmalarım neticesinde bulduğum, bir çok şifa ürünü ile de dolduracağım. ‘Şifa Eşya Dünyası’ndan isteyen  kesesine göre ikinci el eşyada alabilecek, isteyen ise aradığı şifayı da bulabilecek. İsteyen de verdiğimiz eğitimlerde yararlanabilecek” ifadelerine yer verdi.

“BİZ BURADA BİLGİ DAĞITACAĞIZ”

“Nerde bir deva varsa paylaşmak insanlık görevimiz olmalı.” Diyen Özgür Mankan; “Deva; bir ilaç, bir materyal, bir cisim, bir taş, bir boncuk, bir bitkide olabilir… Bir bilgi de olabilir. Aslına bakarsanız bilgi her ilaçtan daha etkili bir deva yöntemi, bir şifa aracı. Ben edindiğim bilgileri, yeteneklerimi devaya-şifaya dönüştürme amacındayım. ‘Şifa Eşya Dünyası’ dükkanımız da ikinci el eşya satmamızın yanında, burasını bir şifa paylaşım ve dağıtım adresi olarak kullanacağız. Biz ilaç veya bitkisel ürün satmayacağız, yanlış anlaşılmasın. Ben doktor veya aktar değilim. Biz burada şifanın ve devanın şifrelerini ücretsiz olarak, talep edenlere bilgi olarak vereceğiz. Yani biz burada bilgi dağıtacağız.  Bugüne kadar aldığım tüm eğitimleri, bu adreste insanlara yardım için kullanacağım. İkinci el eşya satımından kazandığım parayı, insanlara şifa dağıtmak için kullanacağım. İletişim teknikleri, kişisel gelişim teknikleri,  bilinçaltını yönlendirme teknikleri, hipnoz ile iletişim becerileri gelişimi eğitimleri ayrıca vereceğim eğitimler arasında olacak.” Diye konuştu.

 “İLETİŞİMİ ZAYIF, KEKEME BİREYLERİN RUHLARINI ONARMAYA GELDİM”

Özellikle kekeme  ve iletişim becerisi zayıf bireylerle çok dalga geçildiği görüşünü savunan Özgür Mankan; “Bu konuya neden bu kadar öne veriyorum, anlatayım. Çocuk, genç, erişkin veya yaşlı… Kim olursa olsun; hiç kimse herhangi bir engeli nedeniyle kendisiyle dalga geçilsin istemez. Hiç kimse bir görme, işitme veya bedensel engelli ile dalga geçmez. Ama bir kekeme veya iletişimi sıfır olan bir birey ile; gencinden yaşlısına toplumun yüzde 70’i dalga geçer.  Bu da bu tür üzüntüleri ve kırılganlıkları  yaşayan için çok zor  bir şey. Kekeme hastalarında veya iletişim güçlüğü yaşayan kişilerde  bu tür dalga geçmeler ciddi travmalar yaratıyor. İşte ben bu tür huzursuzlukları yaşayan bireylere burada şifa olmaya geldim. Onların zedelenmiş ruhlarını, zayıf benliklerini, var oluş çabalarını, kendine güvensizliklerini onaracağım.” Diye konuştu.

“‘ŞİFA EŞYA DÜNYASI’NI VE BENİ RUH VE KIRIK KALP TAMİRCİSİ  OLARAK DÜŞÜNÜN”

Kendisini  ruh ve kırık kalp tamircisi  olarak tanımlayan Özgür Mankan; “Ben yaşadıklarımı tecrübe ansiklopedisi haline getirmiş, eski bir kekemeyim. Benimle de çok dalga geçildi, dışlandım ve horlandım. Ama azimle tüm bu zorlukların üstesinden geldim, kendimi geliştirdim ve bilgi ile donattım. Bilginin en büyük hazine ve şifa olduğuna inanıyorum. ‘Şifa Eşya Dünyası’nı ve beni ruh ve kırık kalp tamircisi  olarak düşünün. Ben burada ruhları ve kırık kalpleri tamir edeceğim. Hem de ikinci el eşya satıp, para kazanıp, bu çalışmaların masraflarını kendi kendime sponsor edeceğim. Yani kimseye muhtaç olmadan, kimseden para dilenmeden; hayır işlerimi ve eğitimleri yapmaya devam edeceğim. Benim bütçem ancak buna yetiyor. Kimseden destek almadan ticari hayata atılmak ve ayakta durabiliyor olmakta, benim ruhumu tamir ediyor. Bu benim için büyük bir başarı. Allah utandırmasın” görüşlerine yer verdi.

#ÖzgürMankan #ŞifaEşyaDünyası #İkincieleşyasatımı #Hipnoz #Kişiselgelişim @saadetmanisa45 @chpsehzadeler @devapartisi @hakismanisa @nurgulyilmazgazeteci @world_turk_tv @roseartmanisa @yamanfilotr @yavuzsebahattin @gelecekpartitr @iyiparti@devapartisi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.