World Turk

20 Eylül 2024 - 02:41

Son Güncelleme :

05 Mayıs 2022 - 21:11

229 views

Sebiha ve Hüseyin Güler çiftinin oğulları Mehmet Güler düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.

Manisa’nın Akhisar  ilçesinde yaşayan,  uzun zamandır İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan Hüseyin Güler,     oğlu Mehmet Güler için coşkulu bir sünnet töreni düzenledi. Akhisar ilçesi Başlamış Mahallesi’nde düzenlenen sünnet törenine siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, eğitim camiası, akrabaları, eş, dost ve çok sayıda davetli katıldı.

Sünnet çocuğu at üzerinde mahallede gezdirilirken çok sayıda davetli de eşlik etti.

Çeşitli ikramlarda bulunulan sünnet töreninde davetliler canlı müzik eşliğinden gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Sünnet çocuğunun babası ve eğitim camiasının sevilen güler yüzlü personeli Hüseyin Güler yaptığı açıklamada davetlilere teşekkür etti ve sözlerine şöyle devam etti;

“Bugün Manisa’nın Akhisar ilçesi Başlamış Mahallesi’nde  oğlum Mehmet Güler’in  sünnet törenini gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan  tüm misafirlerimize  teşekkür ediyorum. Havanında güzel olmasından dolayı unutulmaz bir gün yaşadık. Allah’ım  büyük mürüvvetini de  göstersin” ifadelerini  kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.